Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ


Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Σικυωνίων παρέλαβε από το Δήμο Σικυωνίων τα δύο νέα γήπεδα τένις που βρίσκονται δίπλα από το 2ο Γενικό Λύκειο Κιάτου.

Στα νέα αυτά γήπεδα πραγματοποιήθηκε το 6ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Junior στην κατηγορία των παιδιών 14 ετών, για την Στ’ Ένωση Αντισφαίρισης, (περιφέρεια Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων). Ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός, τέτοιας εμβέλειας και σημασίας όσον αφορά στο τένις, διοργανώνεται στην πόλη μας για πρώτη φορά.





Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου προσήλθαν 60 αθλητές τένις μαζί με τους συνοδούς τους για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ο ΑΟΑ Σικυωνίων, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης δέχτηκε τα συγχαρητήρια των αθλητών , των επισκεπτών και του προέδρου της Στ’ Ένωσης Αντισφαίρισης, κ. Λουκάτου για την επιτυχία που σημείωσε.

Το διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τις υπηρεσίες του Δήμου μας για την αρωγή τους, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου και ιδιαίτερα τον διεθνή διαιτητή αντισφαίρισης κ. Καζάνη Γιώργο για την συνεργασία. Ακόμα, όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν και συνέβαλαν σ’ αυτή την επιτυχία.

Ευχόμαστε η διοργάνωση που έληξε να μην είναι η τελευταία αλλά η αρχή ανάλογων εκδηλώσεων. Όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός με την κατασκευή δυο ακόμα γηπέδων και των υπόλοιπων απαραίτητων εγκαταστάσεων, οι υποδομές της πόλης θα είναι επαρκείς ακόμα και για τη διοργάνωση Πανελλήνιου Τουρνουά.

Η ανάπτυξη του αθλητισμού είναι προσφορά κυρίως στη νεολαία της περιοχής μας. Βοηθά τους νέους μας να αποκτήσουν ενδιαφέροντα και σωστό προσανατολισμό, να συμμετέχουν στη χαρά του αθλητισμού και στις αξίες της ζωής. Επιπλέον , στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε ο αθλητικός τουρισμός και πρωτοβουλίες που τιμούν την περιοχή μας μπορούν να δώσουν μια ανάσα ζωής στη χειμαζόμενη τοπική οικονομία μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο