Σύλλογος Σικυωνίων Πολιτών

Το αντικείμενο του συλλόγου

Ο Σύλλογος Σικυωνίων Πολιτών δραστηριοποιείται από το 2003 στην περιοχή μας, με αντικείμενο την παρέμβαση στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και τη διοργάνωση σχετικών δράσεων.

Η εφημερίδα

Όργανο του συλλόγου αποτελεί η μηνιαία εφημερίδα "Σικυωνίων Πολιτεία", η οποία εκδίδεται από το Δεκέμβρη του 2004. Φιλοσοφία της εφημερίδας είναι να δίνει βήμα σε όποιον πολίτη το επιθυμεί  για να εκφράσει τις απόψεις του.
Η έκδοση της εφημερίδας χρηματοδοτείται κατά κύριο λόγο από τις διαφημίσεις και σε μικρότερο βαθμό από τις εθελοντικές εισφορές μελών και φίλων του συλλόγου.
Η διανομή της εφημερίδας γίνεται πλέον στο χέρι, καθώς και σε καθορισμένα σημεία διάθεσης, που μπορείτε να δείτε στην αριστερή στήλη του ιστολογίου μας.
Για όσους επιθυμούν να παίρνουν την εφημερίδα ταχυδρομικά πλέον, το κόστος είναι 20€ το χρόνο, το οποίο μπορούν να πληρώσουν σε κάποιο μέλος του Δ.Σ. ή να το καταθέσουν στο λογαριασμό 5526-046402-413 (Τράπεζα Πειραιώς)

Δ.Σ. και συντακτική επιτροπή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εκλέγεται κάθε δύο χρόνια από τη συνέλευση των μελών και αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους:
  • Πρόεδρος: Μαυραγάνη Κυριακή
  • Αντιπρόεδρος: Καραμπέτσος Κώστας
  • Γραμματέας: Χίνου Μάγια
  • Ταμίας: Μαυραγάνη Άντα
  • Μέλη: Γιάνναρος Αντώνης, Αναγνωστοπούλου Ιωάννα, Ηλιόπουλος Δημήτρης


Πέρα από το Δ.Σ., υπάρχει και η συντακτική επιτροπή της εφημερίδας, η οποία περιλαμβάνει και μέλη εκτός Δ.Σ. Οι συνεδριάσεις της γίνονται κάθε μήνα, λίγες μέρες πριν την έκδοση του νέου φύλλου και αποφασίζει την ύλη της εφημερίδας και τις απόψεις που θα διατυπωθούν σε κεντρικά άρθρα. Στη συντακτική επιτροπή μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει και η σύνθεσή της δεν είναι σταθερή.

Επικοινωνία και ώρες λειτουργίας:

Διεύθυνση γραφείων: Μαυρούλια 2-4, Κιάτο
e-mail: sikionionpoliteia@gmail.com