Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σε νέες εξετάσεις υποβάλλεται ο Β.Ράπανος

Σε περαιτέρω εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα χτες το μεσημέρι στο Θεραπευτήριο Υγεία μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, κ.Ράπανος εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο Υγεία με έντονους πόνους στην κοιλιά, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και καταβολή. Η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Τον κ. Ράπανο επισκέφθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης.Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο κ. Ράπανος εμφάνισε τα προβλήματα, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα, στο οποίο παρέμενε εν αναμονή της ορκωμοσίας του που δεν έγινε την Πέμπτη, λόγω της συμμετοχής του προκατόχου του υπηρεσιακού υπουργού Γιώργου Ζανιά στο Eurogroup, στις Βρυξέλλες.
H προγραμματισμένη για τις 19.30 ορκωμοσία του υπουργού Οικονομικών αναβλήθηκε ενώ από πηγές της Προεδρίας έγινε γνωστό ότι στην προγραμματισμένη ώρα θα ορκιστούν μόνον οι υφυπουργοί Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, οι οποίοι επίσης δεν ορκίστηκαν.